Drive4joy: Auto Leasen voor ZZP'ers

De voordelen

Geen lock-in contracten. Na de eerste drie maanden mag je de auto iedere maand inleveren. Je betaalt dan alleen nog voor die maand.

Zakelijke facturatie. Jouw bedrijfsnaam op de factuur zodat je kunt profiteren van fiscale voordelen.

Keuze uit 1000, 2000 or 3000km per maand. Drive4joy staat voor vrijheid, met oog voor de omgeving. Geniet ervan!

Professionele service. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar!

Compleet zorgeloos. Wij regelen alles voor je. Alleen het tanken/laden moet je zelf doen.

Altijd betrouwbaar op weg. Wij garanderen een zo goed als nieuwe auto!

Steeds meer ZZP'ers weten ons te vinden voor een Auto Abonnement

Auto Leasen als ZZP'er? Steeds meer ZZP'ers weten Drive4joy te vinden voor een Auto Abonnement

Voor zelfstandigen zonder personeel kan een auto abonnement een interessante optie zijn omdat het hen de mogelijkheid geeft om een representatieve auto te rijden zonder hoge investeringskosten en zonder vast te zitten aan een langdurig leasecontract.

Ons abonnement is slechts voor minimaal 3 maanden en daarmee uiterst flexibel. Het is zorgeloos en er staat altijd iemand voor u klaar. Precies de zekerheid die u als ondernemer nodig hebt!

Ook is het gebruik van een abonnementsauto vaak fiscaal voordelig. Zo kunnen de kosten van de winst worden afgetrokken. Wij kunnen uw bedrijfsnaam uiteraard op de factuur zetten zodat u kunt profiteren van de fiscale voordelen.

Stuur ons even een berichtje in de chat als u een auto heeft geboekt, dan maken we dat in orde!

Auto Leasen ZZP

Rijd in vier simpele stappen

Autorijden was nog nooit zo makkelijk. In vier simpele stappen neem je een abonnement op de auto waar jij je goed in voelt.

1 . Selecteer je auto

2 . Activeer je abonnement

3 . Haal de auto op of laat hem bezorgen

4 . Rijd weg en maak plezier

Een abonnement op een auto geeft u dezelfde vrijheid als het zelf bezitten van de auto, maar u heeft alle vrijheid om het abonnement op te zeggen wanneer u maar wilt. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over verrassende kosten en waardeverlies door afschrijvingskosten.

Wat zit er in ons abonnement?

Wat is een Auto Abonnement?

Een Auto via een Auto Abonnement (car subscription) is eigenlijk hetzelfde als een Auto Leasen voor ZZP'ers. Het is de jongste en makkelijkste manier om een auto voor jezelf te hebben. Je betaalt een vast bedrag per maand en als je de auto niet meer nodig hebt, of een andere wilt, zeg je het abonnement op of pas je het aan.

Met een Auto Abonnement heb je nauwelijks verplichtingen. Drive4joy is de eigenaar van de auto en betaalt de verzekering en de wegenbelasting. We nemen de servicebeurten en reparaties voor onze rekening. Je rijdt dus zorgenvrij. Het enige wat we van jou verwachten is een vast bedrag per maand. Opzeggen doe je een maand van tevoren. Verder gaan we er van uit dat je de auto onderhoudt alsof die van jou is. Want dat is ie natuurlijk ook (een beetje).

Auto Leasen ZZP

Drive4joy gebruikt cookiesdoor dit te accepteren helpt u ons de service te verbeteren en aan te passen.