Op zoek naar shortlease privé? Kies voor Drive4joy!

De voordelen

Snel Leverbaar! Private lease snel leverbaar. Boek nu en rijd binnen 3 dagen!

Eenvoudige online betaling. Je betaalt vooraf per maand. Als je geen creditcard hebt, stuur ons dan een bericht in de chat om met een betaalpas te betalen.

Keuze tussen 1000, 2000 or 3000km per maand. Drive4joy staat voor vrijheid, met oog voor de omgeving. Geniet ervan!

Levering aan huis. Als je de auto niet zelf komt ophalen, brengen we hem tegen kostprijs bij je thuis.

Bijna alles inclusief. Op tanken en e-laden na zijn alle kosten bij Drive4joy inbegrepen. En… geen BKR-registratie!

All-season banden zijn standaard inbegrepen. Bij slijtage wisselen wij ze om voor een nieuwe set!

Rijd in vier simpele stappen

Autorijden was nog nooit zo makkelijk. In vier simpele stappen neem je een abonnement op de auto waar jij je goed in voelt.

1 . Selecteer je auto

2 . Activeer je abonnement

3 . Haal de auto op of laat hem bezorgen

4 . Rijd weg en maak plezier

*Let op: de boeking verloopt normaal met een creditcard. Als je geen creditcard hebt, kunnen we de boeking handmatig voor je voltooien. Neem contact op in de chat en we zorgen dat je via een betaallink met een betaalpas kunt betalen!

Een abonnement op een auto geeft u dezelfde vrijheid als het zelf bezitten van de auto, maar u heeft alle vrijheid om het abonnement op te zeggen wanneer u maar wilt. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over verrassende kosten en waardeverlies door afschrijvingskosten.

Wat zit er in ons abonnement?

Is het Auto Abonnement hetzelfde als shortlease privé?

Het Auto Abonnement is de jongste en makkelijkste manier om een private lease auto voor jezelf te hebben. Je betaalt een vast bedrag per maand en als je de auto niet meer nodig hebt, of een andere wilt, zeg je het abonnement op of pas je het aan. Kortom hetzelfde als shortlease privé!

Met een Auto Abonnement heb je nauwelijks verplichtingen. Drive4joy is de eigenaar van de auto en betaalt de verzekering en de wegenbelasting. We nemen de servicebeurten en reparaties voor onze rekening. Je rijdt dus zorgenvrij. Het enige wat we van jou verwachten is een vast bedrag per maand. Opzeggen doe je een maand van tevoren. Verder gaan we er van uit dat je de auto onderhoudt alsof die van jou is. Want dat is ie natuurlijk ook (een beetje).

shortlease privé

Nieuws

Toekomst auto abonnement

De Toekomst van Autorijden: Alles Over Auto Abonnementen

Ben je ook iemand die droomt van cruisen in verschillende auto's zonder je zorgen te maken over onderhoud en reparaties? Nou, dan ben je niet alleen! De wereld van autorijden is aan het veranderen, en een van de meest opwindende ontwikkelingen is het opkomen van auto-abonnementen. In dit artikel gaan we dieper in op deze coole trend en ontdekken we hoe auto-abonnementen de manier waarop we autorijden voor altijd veranderen. Dus leun achterover, ontspan en laten we dit nieuwe ritje beginnen!

Lees meer

Drive4joy gebruikt cookiesdoor dit te accepteren helpt u ons de service te verbeteren en aan te passen.