Vakantie met de auto?

De voordelen

Uiterst Flexibel. Een abonnement is voor minimaal 3 maanden. Een vakantie auto voor de middellange termijn.

Digitale betaling. Online boeking en betaling via creditcard.

Keuze uit 1000, 2000 or 3000km. Drive4joy staat voor vrijheid, met oog voor de omgeving. Geniet ervan!

Professionele service. Wij staat 7 dagen per week voor je klaar!

Compleet zorgeloos. Wij regelen alles voor je. Alleen het tanken/laden moet je zelf doen.

Altijd betrouwbaar op weg. Wij garanderen een zo goed als nieuwe auto!

Drive4joy is er voor iedereen met een tijdelijke auto behoefte

Een Auto Abonnement van Drive4joy kan een goede optie zijn voor iemand met een tijdelijke auto behoefte vanwege de flexibiliteit, geen langdurige financiële verplichtingen, het ontbreken van zorgen over onderhoudskosten en afschrijving, en de mogelijkheid om verschillende auto's te testen.

Hieronder de meest voorkomende redenen waarom onze klanten een tijdelijke auto bij Drive4joy boeken:

  • Vakantie: Als je op vakantie gaat, kan het handig zijn om tijdelijk een auto te hebben om te reizen en de omgeving te verkennen.

  • Testen: Als je overweegt om een nieuwe auto te kopen, kan het handig zijn om tijdelijk een vergelijkbare auto te huren of leasen om uit te proberen voordat je tot aankoop overgaat.

  • Werk: Als je voor je werk tijdelijk op een andere locatie moet werken, kan het handig zijn om tijdelijk een auto te hebben om te reizen.

  • Overbrugging tussen twee auto's: Als je je eigen auto hebt verkocht en wacht op de levering van een nieuwe auto, kan het handig zijn om tijdelijk een auto te hebben om te gebruiken.

Een Abonnement bij Drive4joy is voor minimaal 3 maanden. Hierbij geldt een opzegtermijn van 1 maand. Na 3 maanden ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt. Maar als de auto goed bevalt, mag je natuurlijk ook lekker blijven rondrijden in je bolide!

Vakantie Auto bij Drive4joy

Rijd in vier simpele stappen

Autorijden was nog nooit zo makkelijk. In vier simpele stappen neem je een abonnement op de auto waar jij je goed in voelt.

1 . Selecteer je auto

2 . Activeer je abonnement

3 . Haal de auto op of laat hem bezorgen

4 . Rijd weg en maak plezier

Een abonnement op een auto geeft u dezelfde vrijheid als het zelf bezitten van de auto, maar u heeft alle vrijheid om het abonnement op te zeggen wanneer u maar wilt. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over verrassende kosten en waardeverlies door afschrijvingskosten.

Wat is een Auto Abonnement?

Een Auto Abonnement is de jongste en makkelijkste manier om een auto voor jezelf te hebben. Bent u van plan lang met de auto op vakantie te gaan? Huur dan nu een vakantie auto voor minimaal 3 maanden bij Drive4joy en zeg deze na uw vakantie eenvoudig op.

Met een Auto Abonnement heb je nauwelijks verplichtingen. Drive4joy is de eigenaar van de auto en betaalt de verzekering en de wegenbelasting. We nemen de servicebeurten en reparaties voor onze rekening. Je rijdt dus zorgenvrij. Het enige wat we van jou verwachten is een vast bedrag per maand. Opzeggen doe je een maand van tevoren. Verder gaan we er van uit dat je de auto onderhoudt alsof die van jou is. Want dat is ie natuurlijk ook (een beetje).

Vakantie Auto Drive4joy

Wat zit er in ons abonnement?

Nieuws

Toekomst auto abonnement

De Toekomst van Autorijden: Alles Over Auto Abonnementen

Ben je ook iemand die droomt van cruisen in verschillende auto's zonder je zorgen te maken over onderhoud en reparaties? Nou, dan ben je niet alleen! De wereld van autorijden is aan het veranderen, en een van de meest opwindende ontwikkelingen is het opkomen van auto-abonnementen. In dit artikel gaan we dieper in op deze coole trend en ontdekken we hoe auto-abonnementen de manier waarop we autorijden voor altijd veranderen. Dus leun achterover, ontspan en laten we dit nieuwe ritje beginnen!

Lees meer

Drive4joy gebruikt cookiesdoor dit te accepteren helpt u ons de service te verbeteren en aan te passen.