Drive4joy: Het Auto Abonnement zonder BKR

De voordelen

Geen lock-in contracten. Na de eerste drie maanden mag je de auto iedere maand inleveren. Je betaalt dan alleen nog voor die maand.

Eenvoudige online betaling. Wij accepteren alle creditcards, behalve pre-paid creditcards.

Keuze tussen 1000, 2000 or 3000km per maand. Drive4joy staat voor vrijheid, met oog voor de omgeving. Geniet ervan!

Professionele service. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar!

Compleet zorgeloos. Wij regelen alles voor je. Alleen het tanken/laden moet je zelf doen.

Altijd betrouwbaar op weg. Wij garanderen een zo goed als nieuwe auto!

Je wilt een nieuwe auto, maar geen BKR-check.

Voor een Auto Abonnement

word je niet getoetst.

Je bent toe aan een nieuwe auto. Een leuke Peugeot, een trendy Fiat, een comfi DS, een elektrische Citroën of een 4x4 Jeep, bijvoorbeeld.

Om jouw droomauto te rijden heb je een paar opties. Je kan je spaarvarken stukslaan, je ouders lief aankijken, of je gaat naar een garage en koopt er eentje met een lening.

In dat laatste geval moet de geldverstrekker jouw schuld aanmelden bij het Bureau Krediet Registratie - als je de toets tenminste doorkomt. Want al jouw leningen vanaf €250 (huis, mobiele telefoon, tv, studie, et cetera) staan bij BKR geregistreerd. Voor elke nieuwe lening wordt eerst jouw kredietwaardigheid gecheckt. Heb je veel afbetalingsverplichtingen, dan is de kans groot dat een financier jouw lening voor een auto weigert. Voor jouw eigen bestwil, trouwens, want dikke schulden zijn niet okay.

Auto Abonnement zonder BKR

Drive4joy zal jouw kredietwaardigheid niet testen en we gaan je ook niet aanmelden. Dat is ook niet nodig. De auto waarin jij lekker geniet, is en blijft ons eigendom. Je betaalt een vast bedrag per maand, en that’s it. Geen borg, geen gedoe, geen registratie, niks. Jij kan je spaargeld gewoon besteden aan andere belangrijke dingen, zoals een huis, een goede telefoon, een verbouwing, zonnecollectoren of een warmtepomp.

Jouw eigen verantwoordelijkheid

Wij maken er dus ook geen probleem van als je al een negatieve BKR-registratie hebt. Wij vinden dat dit jouw eigen verantwoordelijkheid is. Maar wees alsjeblieft eerlijk naar jezelf. Als je dik in de schulden zit, is het misschien niet handig om een maandelijkse verplichting aan te gaan.

Wederzijds vertrouwen

Wanneer we jouw betaling niet op tijd ontvangen, zetten we jouw abonnement on hold. Dat gaat van het een op het andere moment. Je kunt dan niet meer in je auto stappen en de motor starten. Voor wat hoort wat. Wij willen jou kunnen vertrouwen zoals jij op ons kan vertrouwen. Wees open en transparant. Wanneer jouw ideale auto eigenlijk een tikkie te duur is, kan je beter een goedkoper model kiezen. Vraag ons om advies. Wij helpen je aan de auto die bij jou en je situatie past. Het Bureau Krediet Registratie in Tiel hoeft daar nul komma niks van te weten.

Het Auto Abonnement zonder BKR

Rijd in vier simpele stappen

Autorijden was nog nooit zo makkelijk. In vier simpele stappen neem je een abonnement op de auto waar jij je goed in voelt.

1 . Selecteer je auto

2 . Activeer je abonnement

3 . Haal de auto op of laat hem bezorgen

4 . Rijd weg en maak plezier

Een abonnement op een auto geeft u dezelfde vrijheid als het zelf bezitten van de auto, maar u heeft alle vrijheid om het abonnement op te zeggen wanneer u maar wilt. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over verrassende kosten en waardeverlies door afschrijvingskosten.

Wat zit er in ons abonnement?

Wat is een Auto Abonnement?

Een Auto Abonnement (car subscription) is de jongste en makkelijkste manier om een auto voor jezelf te hebben. Je betaalt een vast bedrag per maand en als je de auto niet meer nodig hebt, of een andere wilt, zeg je het abonnement op of pas je het aan.

Met een Auto Abonnement heb je nauwelijks verplichtingen. Drive4joy is de eigenaar van de auto en betaalt de verzekering en de wegenbelasting. We nemen de servicebeurten en reparaties voor onze rekening. Je rijdt dus zorgenvrij. Het enige wat we van jou verwachten is een vast bedrag per maand. Opzeggen doe je een maand van tevoren. Verder gaan we er van uit dat je de auto onderhoudt alsof die van jou is. Want dat is ie natuurlijk ook (een beetje).

Auto Abonnement zonder BKR

Drive4joy gebruikt cookiesdoor dit te accepteren helpt u ons de service te verbeteren en aan te passen.