Wie zijn wij als Drive4joy?

Waar staat Drive4joy voor?

Gewoon lekker autorijden.

Wie we zijn

Wie we zijn

Drive4joy is de Nederlandse abonnementsdienst van Stellantis, de grootste autoproducent ter wereld. We maken autorijden makkelijker dan ooit. Wij leveren de auto die jij wilt, zonder langlopende contracten en met slimme betalingsmogelijkheden.

Ben je ouder dan 21 en heb je een rijbewijs, maar wil je nog geen auto kopen, dan ben je helemaal Drive4joy. Kies een Citroën, Peugeot, DS, Jeep, Opel, Fiat of Alfa Romeo en ga er lekker op uit! Voor een vast bedrag per maand stap je in en rijd je weg. Je kan het gewoon online regelen.

Bij Drive4joy houden we van auto’s. We willen autorijden voor iedereen zo aantrekkelijk mogelijk maken. Ieder mens heeft zo zijn eigen wensen en rijstijl. Onze flexibele abonnementen sluiten daar goed op aan. Als je groter wilt rijden, groeien we met je mee. Wil je een kleinere auto, dan staat die voor je klaar. Gewoon lekker autorijden, dat is waar Drive4joy voor staat.

Hoewel Stellantis 14 automerken vertegenwoordigt, hebben we voorlopig gekozen voor auto’s van zeven merken. Maar wees gerust. We zullen de komende tijd steeds meer merken en modellen toevoegen! Voor de logistiek en het onderhoud is Nefkens onze partner. Nefkens is een erkend duurzaam autobedrijf en zo staan wij ook in het leven. Drive4joy wil bijdragen aan een betere, gezondere samenleving. Daarom breiden we ons wagenpark uit met meer elektrische auto’s. Verder zijn we zuinig op onze mensen en materialen. En dus ook op jou! Stap in, geniet, dan doen wij de rest.

Drive4joy Amsterdam

Drive4joy gebruikt cookiesdoor dit te accepteren helpt u ons de service te verbeteren en aan te passen.