De meestgestelde vragen over onze auto's

De meestgestelde vragen over onze auto's

0

door Bas Bisschop op 05.04.23

Laatst bijgewerkt op 02.02.24 12:27

In dit artikel presenteren we een opsomming van de meestgestelde vragen over de auto's van Drive4joy.

We behandelen de informatie per topic:

1. Zijn de auto's nieuw of gebruikt?

Wij hebben een mix van nieuwe en gebruikte auto's. De gebruikte auto's zijn maximaal 2 jaar oud op het moment dat we ze toevoegen aan onze vloot. We zorgen er altijd voor dat de auto’s tip top in orde zijn voordat we hem aan je meegeven. De checks en het onderhoud worden door een erkend dealer bedrijf gedaan. Ook zorgen we voor een schone binnen en buitenkant.

Het bouwjaar staat altijd aangegeven bij het model op de website!

2. Staan er logo's op de auto's?

Nee, er zitten geen extra logo's of stickers op de auto. Jij weet dat het jouw auto is en dat is het belangrijkst! Als je tevreden over Drive4joy bent, dan kun je dit natuurlijk altijd vertellen aan je vrienden.

Of laat een review achter op:

Trustpilot: https://nl.trustpilot.com/review/drive4joy.nl

Google: https://g.page/r/CaLx6qqWlAIEEAI/review

Spread the word!

3. Kan ik een proefrit maken?

Natuurlijk! Stuur ons een berichtje op nl-support@drive4joy.nl en we kunnen een demonstratie en proefrit inplannen. Welke modellen beschikbaar zijn voor een demo zal altijd verschillen.

Kijk ook op: https://drive4joy.nl/proefrit

4. Zijn de auto's handgeschakeld?

Al onze auto's zijn uitgerust met een automatische versnellingsbak, behalve als er expliciet vermeld staat dat het om een handgeschakelde auto gaat. Elektrische auto's zijn altijd automaten!

We willen onze bestuurders graag een fijne en comfortabele rijervaring bieden, vandaar dat we voor automaten hebben gekozen.

5. Wat is het afwerkingsniveau van de auto's?

U kunt er vanuit gaan dat al onze auto's goed zijn uitgerust.

We hebben voor geen enkel model de goedkoopste uitvoering. We willen namelijk dat onze bestuurders kunnen genieten van een fijne rijervaring met veel comfort.

In de producttitel staat de uitvoering genoemd. In de productomschrijving staan nog meer details. Bijvoorbeeld welke opties de auto standaard heeft en in welke kleur de auto leverbaar is.

Al onze auto's zijn automatisch geschakeld. Behalve als het er expliciet bij staat dat het om een handgeschakelde auto gaat.


6. Hebben jullie auto's beschikbaar?

Ja! We zorgen dat we altijd beschikbare auto's hebben! Elke week voegen we weer nieuwe auto's aan de vloot toe!

Houd de website goed in de gaten! De website is altijd up-to-date. Hier kan je dus ook per auto vinden wat de exacte beschikbaarheid en eerst mogelijke bijbehorende leverdatum is. We hebben enkele dagen nodig om de auto te prepareren, maar we kunnen relatief snel leveren! We streven er naar dat je binnen 3 dagen op pad kunt!

Check het aanbod: https://drive4joy.nl/producten

7. Wanneer zijn de auto's leverbaar?

De website is altijd up-to-date. Hier kan je dus ook per auto vinden wat de exacte beschikbaarheid en eerst mogelijke bijbehorende leverdatum is. We hebben enkele dagen nodig om de auto te prepareren, maar we kunnen relatief snel leveren!

Als de auto op 'nu beschikbaar' staat op de website, kan je binnen 3 dagen op pad!

Sommige auto's zijn pas beschikbaar op een datum in de toekomst. Dat kunnen auto's zijn die nog bij een andere bestuurder zijn, of nieuwe auto's die we aan onze vloot toevoegen. Bij deze auto's kan het wat langer duren voordat je kan gaan rijden. Je kan de auto echter wel al reserveren. Wees er snel bij, want op=op!

Check de voorraad: https://drive4joy.nl/producten


Drive4joy gebruikt cookiesdoor dit te accepteren helpt u ons de service te verbeteren en aan te passen.