Het auto abonnement = private lease 2.0

Het auto abonnement = private lease 2.0

0

door Bas op 05.02.23

Laatst bijgewerkt op 22.03.23 19:07

In veel gevallen is het auto abonnement voordeliger dan een auto leasen. Met een auto abonnement krijg je meer flexibiliteit omdat je geen lange afspraken hoeft te maken over de duur van je abonnement. Door het abonnementsmodel kun je op elk moment stoppen met je abonnement zonder dat er een lange verplichting hoeft te worden aangegaan.

Daarnaast is abonneren vaak goedkoper dan leasen. De abonnementskosten zijn meestal gelijk of lager dan de kosten voor leasen van eenzelfde model auto. Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt, waardoor het auto abonnement nog voordeliger wordt. Immer als je de auto niet nodig hebt, dan kan je het abonnement pauzeren of beëindigen.

Met een auto abonnement neem je bovendien geen enkel risico wanneer de waarde van jouw auto daalt. Je hoeft geen grote investering te doen en kan elk moment eenvoudig stoppen met abonneren. Als je kiest voor een auto abonnement, dan weet je altijd zeker dat alles zo flexibel mogelijk is ingesteld.

Het abonnementsmodel biedt dus vele voordelen ten opzichte van leasing: meer flexibiliteit, lagere abonnementskosten en geen risico bij een eventuele waardedaling. Als je kiest voor abonnement, kan dat uiteindelijk voordeliger zijn dan leasen.

Kortom: het auto abonnement is flexibel, goedkoop en neemt het risico weg van een eventuele waardedaling.

Klaar om een auto uit te zoeken met een auto abonnement? Hier vind je alle beschikbare auto’s. Boek vandaag en rijd binnen 3 dagen!

Drive4joy gebruikt cookiesdoor dit te accepteren helpt u ons de service te verbeteren en aan te passen.