Voor wie is het auto abonnement bij uitstek geschikt?

Voor wie is het auto abonnement bij uitstek geschikt?

0

door Bas Bisschop op 21.03.23

Laatst bijgewerkt op 23.03.23 18:25

Een auto abonnement kan interessant zijn voor verschillende doelgroepen, waaronder:

Generation Y - Millennials: Deze groep is vaak op zoek naar flexibele en duurzame vervoersoplossingen. Een auto abonnement kan voor hen een alternatief zijn voor het bezitten van een auto, omdat het hen de vrijheid geeft om een auto te gebruiken wanneer dat nodig is, zonder zich zorgen te maken over onderhoud, reparaties en verzekeringen.

ZZP'ers: Voor zelfstandigen zonder personeel kan een auto abonnement een interessante optie zijn omdat het hen de mogelijkheid geeft om een representatieve auto te rijden zonder hoge investeringskosten en zonder vast te zitten aan een langdurig leasecontract. Ook is het gebruik van een abonnementsauto vaak fiscaal voordelig. Zo kunnen de kosten van de winst worden afgetrokken. Uiteraard kunnen we Drive4joy een factuur aanleveren waarop de bedrijfsnaam wordt genoemd.​ ​Lees hier meer over de meestgestelde ZZP vragen.

Expats: Expats hebben vaak een tijdelijke verblijfsstatus en willen niet vastzitten aan een langdurig leasecontract of de hoge kosten van het kopen van een auto. Een auto abonnement kan voor hen een handige optie zijn omdat het hen de vrijheid geeft om een auto te gebruiken zolang ze in het land verblijven. Ga hier naar onze expat pagina.

Tijdelijke auto: Mensen die tijdelijk een auto nodig hebben, bijvoorbeeld voor: een vakantie, omdat ze wachten op hun nieuwe auto (overbruggingsauto), een verhuizing of een tijdelijke opdracht, kunnen een auto abonnement overwegen. Bij Drive4joy zit je immers maar voor minimaal 3 maanden vast aan het abonnement.

Private lease klant: Private lease klanten hebben vaak behoefte aan flexibiliteit en willen niet vastzitten aan langdurige contracten of grote aankopen zoals een auto. Een auto abonnement kan voor hen een alternatief zijn voor private lease, omdat het ook alle kosten dekt, inclusief onderhoud en reparaties.

Mensen die een auto boeken bij Drive4joy zijn over het algemeen mensen die op zoek zijn naar flexibiliteit, mobiliteit en gemak. Drive4joy biedt auto abonnementen aan die zijn afgestemd op de behoeften van verschillende groepen mensen, waaronder particulieren, ZZP’ers en expats.

Drive4joy gebruikt cookiesdoor dit te accepteren helpt u ons de service te verbeteren en aan te passen.