Drive4joy kiest voor elektrisch rijden

Drive4joy maakt werk van elektrisch rijden - en een gezonde toekomst

0

door Bas op 05.02.23

Laatst bijgewerkt op 07.02.23 12:41

De klimaatcrisis heeft onze volle aandacht. Elektrisch rijden kan een positieve verandering teweegbrengen. Als onderdeel van Stellantis proberen wij ook een bijdrage te leveren aan de aanpak van de opwarming van de aarde. Daarom breiden we ons wagenpark uit met de Peugeot E-208 en de E-2008. Beide modellen zijn volledig elektrisch. Verder staan de hybride DS 4 E-TENSE en de DS 7 E-TENSE voor je klaar.


Uit allerlei studies en berekeningen blijkt dat elektrisch rijden beter is voor het milieu. Je produceert geen uitlaatgassen en rijdt dus schoner. Dat geeft automobilisten een goed gevoel.

En daar blijft het niet bij.

Elektrisch rijden heeft meer kicks voor je in petto.


  1. Zodra je gas geeft pakt de elektromotor jouw actie op en zoef je weg.
  2. Rijden gaat zo stil en soepel, dat je tijdens je reis in alle rust van je podcast of je favoriete muziek kan genieten.
  3. Door het lagere zwaartepunt en de goede gewichtsverdeling heeft een EV/hybride een fantastische wegligging.


Uit alles blijkt dat elektrisch rijden automobilisten meer zelfvertrouwen, voldoening en plezier geeft. Doordat er steeds meer laadstations komen, wordt het steeds makkelijker om voor elektrisch te kiezen. In Nederland kan je inmiddels probleemloos toeren. De meeste gemeenten hebben in steden en woonwijken publieke laadpalen geïnstalleerd waar je gebruik van kan maken. Langs de snelwegen zijn tal van snellaadstations gesitueerd en organisaties als Pluq zorgen ervoor dat je de batterij van je EV tegen een gunstig tarief kan laden bij hotels, restaurants, attractieparken, dierentuinen en kantoorgebouwen.


Eigenlijk zijn er geen barrières meer om elektrisch te gaan rijden. Dankzij het Drive4joy-abonnement levert de aanschafprijs of de bijtelling ook geen hoofdbrekens meer op. Rijden wordt steeds leuker en dat is goed nieuws voor de toekomst.

De opwarming van de aarde is een van de grootste uitdagingen waar de mensheid mee moet leren dealen. Afgaande op wetenschappelijke onderzoeken is het erop of eronder. Volgens het IPCC (Verenigde Naties) hebben we ons eigen lot in handen. Elektrisch rijden helpt om de broeikasgassen terug te dringen en de opwarming van de aarde te verminderen.


Ons moederbedrijf Stellantis geeft om de toekomst en ziet dat eco-bewustzijn de snelst groeiende trend van de afgelopen 5 jaar is. 64% van de mensen in Europa en de VS vindt milieu een belangrijk item. Stellantis zet daarom vol in op elektrificatie. Rond 2030 zullen de 14 merken gezamenlijk 75 EV-modellen op de markt hebben gebracht. Engineers ontwikkelen platforms en aandrijf en energie-opslagsystemen om jou de beste rijervaring te bieden. Om deze beweging te ondersteunen, zullen ook wij telkens elektrische en hybride auto’s aan ons wagenpark toevoegen. Zo valt er veel moois te kiezen en heb jij altijd de juiste auto voor het juiste moment.


Gerelateerde artikelen

Drive4joy

Altijd de juiste auto voor het juiste moment

Gefeliciteerd! Er is een kindje op komst. Maar hoe passen jullie met z’n drieën, een kinderwagen en een tas vol luiers in jullie Peugeot e-208? Simpel. Je past je abonnement aan en de volgende maand staat er een e-2008 bij je voor je deur.

Lees meer
Drive4joy

De mythes van het auto-abonnement ontkracht

Een auto-abonnement is een relatief nieuwe manier van autorijden. En je weet, als er iets nieuws op de markt verschijnt, doen al snel verhalen de ronde waar niets van klopt. Vandaar dat we nu een paar mythes over het auto-abonnement willen debunken.

Lees meer
Drive4joy

Wie zit er graag 5 jaar aan een auto vast?

Auto’s zorgen voor een gevoel van vrijheid. Je kan gaan en staan waar je wilt. Tegelijkertijd vinden veel mensen een lening of een leasecontract een blok aan hun been. Wie zit er graag 60 maanden (5 jaar) vast aan een auto? Het auto-abonnement van Drive4joy verlost je van deze kopzorg.

Lees meer

Drive4joy gebruikt cookiesdoor dit te accepteren helpt u ons de service te verbeteren en aan te passen.