Drive4joy gaat ook de andere Stellantis merken aanbieden

Drive4joy gaat vanaf heden ook de andere Stellantis merken aanbieden

0

door Bas Bisschop op 19.04.23

Laatst bijgewerkt op 02.02.24 12:23

PSA Financial Services wordt Stellantis Financial Services

Stellantis Financial Services is de eigenaar van Drive4joy. Tot op heden werden bij Drive4joy alleen de Franse merken uit het assortiment van Stellantis aangeboden (Peugeot, Citroën en DS). Echter is het totale aanbod van Stellantis nog veel breder.

Stellantis Group heeft de automerken Peugeot, Citroën, DS, Opel, Fiat, Jeep, Alfa Romeo en Abarth in haar portfolio. Dit betekent dat de huidige activiteiten met betrekking tot het aanbieden van auto abonnementen naast de merken Peugeot, Citroën en DS worden uitgebreid met aanbod van Opel, Fiat, Jeep, Alfa Romeo en Abarth.

Wat betekent dit voor u?

Wat u van ons kunt verwachten is dat wij met ons enthousiaste en professionele team u uw vertrouwde en optimale service blijven bieden. En uiteraard kunt u bij ook uw (vaste) merkdealer terecht voor onderhoud. Contractueel verandert er niets voor u. De voorwaarden blijven van toepassing zoals bij de afsluiting van uw contract. Wat verandert er dan wel? - Vanaf nu communiceren wij met u vanuit Stellantis Financial Services. - Het e-mailadres van onze klantenservice is gewijzigd naar: drive4joy@stellantis-finance.com.

En last but not least:

Ons aanbod zal de komende weken en maanden flink worden uitgebreid met auto’s van de nieuwe merken. Houd de site dus goed in de gaten!

Met vriendelijke groet,

Stellantis Financial Services Nederland B.V.

Sophieke Verhoeven – CEO

Mónica Chaparro – Deputy CEO

Drive4joy gebruikt cookiesdoor dit te accepteren helpt u ons de service te verbeteren en aan te passen.